over ons

sinds begin augustus 2017, hebben mathias en shana volledig het roer overgenomen

van bistro levate en staan zij in voor het dagelijkse beheer.

 

 

 

 

bistro levate, van waar deze vreemde naam ?

 

levate is latijn voor heffen

een verwijzing naar het dorp waar bistro levate gelegen is.

zelf willen we nog een stapje verder gaan met onze naam:

wij "heffen" onze gerechten naar een hoger bistro niveau

we stellen graag ons team aan u voor:

mathias geets

chefkok - zaakvoerder

 

  • succesvol afgestudeerd in 2014 richting "gemeenschapsrestauratie" en "wereldgastronomie" in colomaplus mechelen
  • sous chef bistro "o'bistro" te bonheiden
  • restaurant "kleine heide" te heffen
  • geboren en getogen mechelaar

 


shana vermeylen

zaalverantwoordelijke - zaakvoerder

 

  • succesvol afgestudeerd in 2014 richting "wereldgastronomie" en "chocolatier" in colomaplus mechelen
  • zaal en keuken restaurant "de schalk" in willebroek
  • zaal en keuken restaurant "de kleine heide" te heffen
  • heffense roots, geboren mechelaar
  • echtgenote van chef mathias